Sponsor in the spotlight nr.1: CadeauXperts.nl.

Eigenaar Ton van Loon verteld:

• Kunt u iets vertellen over uw bedrijf?
    We hebben 2 bedrijven; Klasse.eu is een groothandel in cadeaus en CadeauXperts.nl adviseert en creëert innovatieve producten voor bedrijven, die passen bij het bedrijf en bij het geefmoment.
  • Waarin onderscheidt uw bedrijf zich?
    Door een totaalconcept te bieden, waardoor de klant volledig wordt ontzorgd. En door unieke, onderscheidende producten custom made te leveren.
  • Wat zijn de toekomstplannen van uw bedrijf?ton van loon
    Hét zakelijke cadeauwarenhuis van Nederland te worden! En om Medische-Techproducten in de Nederlandse markt te brengen, om zo ook iets te kunnen betekenen voor de Gezondheidszorg en de samenleving.
  • Hoe bent u sponsor geworden bij VV Moordrecht?
    Ik ben in een vroeg stadium betrokken geraakt bij de oprichting van de Businessclub van VV Moordrecht, om zo geld te genereren voor de jeugd. Tevens kledingsponsor voor het elftal van mijn zoontje Giorgio, JO13-1 (D1).
  • Hoe ziet u de toekomst van VV Moordrecht?
    Ik ben erg blij met bepaalde ontwikkelingen, zoals de groei van de jeugd en het damesvoetbal. Het gevolg is wel dat we uit ons jasje groeien, dus zou de verhuizing van het complex bijna een must zijn! Tevens denk ik dat we op vele vlakken kunnen professionaliseren, daar is zeker nog veel winst te behalen. Zonder dat het ten koste gaat van het karakter van de vereniging. Mijn hoop is dan ook dat we met elkaar, de club naar een hoger plan kunnen brengen.

• Contactgegevens:
    Zuidbaan 512