Sponsor in the spotlight nr.3: RegioBank & ACM Assurantiën en Hypotheken

Eigenaar Arie Verhagen verteld:

Logo en onderschrift ACM

• Kunt u iets vertellen over uw bedrijf?
    Arie en Peter vierkant
    Aan het Kerkplein 7 in Moordrecht zijn ACM Assurantiën en Hypotheken en RegioBank gevestigd. Via ACM Assurantiën en Hypotheken kunnen wij verzekeringen en hypotheken onderbrengen bij bijna alle bekende verzekeringsmaatschappijen en banken. Daardoor is er altijd een goede en goedkope oplossing voorhanden. RegioBank is de enige bank in Moordrecht nadat de andere banken hun kantoren hebben gesloten.
  • Waarin onderscheidt uw bedrijf zich?
    Bij ACM Assurantiën en Hypotheken kunt u terecht voor een onafhankelijk advies voor al uw verzekeringen en hypotheken. RegioBank is een nuchtere bank met lokale verbondenheid, persoonlijk contact en bekende gezichten.
  • Wat zijn de toekomstplannen van uw bedrijf?
    Hét financieel adviescentrum van Moordrecht blijven. Waarbij een persoonlijke dienstverlening, onafhankelijk advies en de vertrouwde gezichten de speerpunten zijn.
  • Hoe bent u sponsor geworden bij VV Moordrecht?
    Als plaatselijke ondernemer voelen wij ons sterk verbonden met Moordrecht. Graag willen we daarom ons steentje bijdragen aan het verenigingsleven bij ons in het dorp. Daardoor was de keuze voor ons niet moeilijk, toen ons gevraagd werd sponsor te worden van VV Moordrecht.
  • Hoe ziet u de toekomst van VV Moordrecht?
    Een voetbalvereniging is vaak het sociale hart van de gemeente. Dat is nu zo en dat zal in de toekomst ook zeker zo blijven. VV Moordrecht zal daarmee in de toekomst alleen maar een grotere plaats gaan krijgen. De hulp van de plaatselijke ondernemers is daarbij heel belangrijk, om verder te kunnen professionaliseren.
  • Contactgegevens:
    Kerkplein 7