Volg VV Moordrecht op Facebook!!

Sponsor in the spotlight nr.7:  Krabbendam.nl

Uw Kadoverpakking & Megastrikken Specialist

 

 

 • Kunt u iets vertellen over uw bedrijf?
  Kernactiviteit: Groothandel in Kadoverpakkingen en Megastrikken SpecialistWie is Krabbendam Kadoverpakking?Krabbendam Kadoverpakking is een Groothandel op het gebied van Kadoverpakkingen en megastrikken. Bij ons kan online www.krabbendam.nl producten bekeken en besteld worden. Meer dan 7000 artikelen hebben op de website staan, zo hebben wij altijd wel een oplossing voor een inpakvraag. In Moordrecht hebben we ook een showroom waar mensen hun producten kunnen komen afhalen en bekijken. Onze levertijd is 2 a 3 werkdagen maar is meestal de volgende dag al bij de klant.
 • Waarin onderscheidt uw bedrijf zich?
  Wij hebben een groot assortiment kadoverpakkingen als Krabbendam het niet heeft, vergeet het dan maar, bij ons kan je alles vinden om dat ene kado net mooier te laten zijn. Wij zijn ook de grootste strikkenleverancier van Nederland, Belgie en Duitsland, niemand heeft zoveel strikken als wij, van kleine tot megagrote strikken. 

 • Wat zijn de toekomstplannen van uw bedrijf?
  Onze kadoverpakkingen blijven vernieuwen, ons assortiment groter maken en de verschillende producten aan te laten sluiten op de verschillende branches, zoals bakkerijen, speelgoedwinkels, autobedrijven enz. En met onze strikken verder Europa in gaan, nu hebben we al www.krabbendam-autoschleifen.de , maar dat moet meer gaan worden.

 • Hoe bent u sponsor geworden bij VV Moordrecht? 
  We zijn graag betrokken in ons dorp en vinden dat iedereen iets aan sport moet kunnen doen en toen de vraag kwam of wij iets konden doen binnen deze club zeiden wij direct “ja”! 

 • Hoe ziet u de toekomst van VV Moordrecht? 
  Ik hoop in alle opzichten goed , dat iedereen gebruik kan blijven maken van deze mooie voetbalclub waar jong en oud op een sportief gebied hun talent kan benutten, en waar bewegen en saamhorigheid zowel voor de voetballers als de toeschouwers die komen kijken, belangrijk zijn. 

 • Contactgegevens:
  Telefoon: 0182-376045
  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Website:  www.Krabbendam-Kadoverpakking.nl

 Krabbendam Kadoverpakking Gebouw