Volg VV Moordrecht op Facebook!!

Sponsor in the spotlight nr.9:   Golfbaan IJsselweide

 

 

 

 • Kunt u iets vertellen over uw bedrijf?
  Golfbaan IJsselweide Gouda is een 9 holes golfbaan met uitstekende oefenfaciliteiten en geschikt voor de beginnende en meer ervaren golfer. Tevens een gezellige Brasserie die ook veel door niet golfers wordt bezocht om te lunchen / dineren of een leuk event te organiseren icm met golf, bijvoorbeeld Footgolf een snel groeiende manier van team
  uitjes voor jong en oud. Jurassic Golf Adventure Park Gouda is de 1e Adventure Golfbaan in Nederland,  een 18 holes mini golfbaan met Jurassic thema.  Uitermate geschikt voor jong en oud, families, familiedagen, bedrijfsuitjes en iedereen die van dino s houdt. Het meest avontuurlijke gezinsuitje in Zuid Holland.


 • Waarin onderscheidt uw bedrijf zich?
  Als golfbaan door onze informele sfeer en laagdrempeligheid en een welkom gevoel voor iedereen.  Jurassic Golf is een unieke ervaring in Nederland , mini golfen tussen de dino s , een waterval, grot, en talloze andere verrassingen wachten op de avonturiers die het aandurven.


 • Wat zijn de toekomstplannen van uw bedrijf?
  De golfsport bereikbaar en interessant maken voor families, bedrijven, jeugd en andere doelgroepen.  Jurassic Golf wordt het meest avontuurlijke gezins uitje van de regio.

golfbaan 2golfbaan 2