Wist u dat minimaal 50% van de bijdrage van de Business Club van VV Moordrecht ten gunste komt van de jeugd? In deze clip kunt u zien welke bijdragen dit zoal zijn.

De Business Club van VV Moordrecht heeft als doel het financieel ondersteunen van de voetbalvereniging Moordrecht en het gezamenlijk ondernemen van activiteiten waar gezelligheid en de gelegenheid tot netwerken centraal staan".

Wilt u ook lid worden van de Business Club van VV Moordrecht?

Kijk dan hier voor meer informatie!  Meer informatie over sponsoring vindt u hier.

Deze clip is gemaakt en aangeboden door videoroom.nl

Vanaf vandaag, zaterdag 18 oktober, zijn alle jeugdteamleiders van VVM door de Businessclub voorzien van de zo begeerde windjacks.

Zo zijn onze jeugdteamleiders op de eigen velden maar ook zeker bij de uitwedstrijden goed herkenbaar als leider van een van onze teams en representatief voor onze mooie vereniging.

OPROEP: AAN ALLE JEUGDLEIDERS van VV-Moordrecht!!!

De Business Club van VVM wil u graag voorzien van een mooi Hummel windjack met VVM bedrukking.

Zo wordt u op de eigen velden maar ook zeker bij de uitwedstrijden goed herkenbaar als leider van een van onze teams en representatief voor onze mooie vereniging.
Aankomende zaterdag is er in de Commissiekamer van VVM tussen 07:30 en 14:00 uur gelegenheid voor u een jas te passen zodat wij deze voor u kunnen bestellen.

Indien u zaterdag niet in de gelegenheid bent dan vernemen wij dit graag van u in een e-mail welke u kunt richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Business-Club van VV Moordrecht heeft maandag 15 september aan alle vaste Pupillen- en Juniorenteam-keepers van VVM een brief gegeven waarmee zij bij Verzijl Sport in Gouda een set Keepershandschoenen mogen ophalen.

Wekelijks worden zij door de heren Ton van den Berg en Mark van der Velde, getraind op hun keepers vaardig- en slimmigheden.

Wij juichen dit enorm toe omdat de keeper als slot op de deur goed op de hoogte moet zijn van zijn of haar taken.

Lees meer: Keepershandschoenen voor Pupillen- en Junioren keepers