De dag waar het dames 1 voetbal in het Sportpark Het Lage van vv Moordrecht haar terugkeer heeft waargemaakt.

De dames staan onder leiding van de hoofdtrainer Marco Kleiwegt en assistent trainers/leiders Stanley Kuster en Giorgio Hitipieuw. De dames 1 selectie had vandaag haar eerste officiële thuiswedstrijd tegen Football Factory (Leiden) VR1.

VVM trainingskamp 2017
Verslag Trainingskamp 13-15 jan 2017 VVM Zat 2 & Zon 1

Op vrijdag 13 januari 2017 stond de eerste dag van het trainingskamp voor VVM Za2 en zo1 op het programma. Vanaf 15.00 uur waren de jongens welkom in het huis "De Hoge Distel" in Helvoirt. De sneeuw en een klein onverhard weggetje was voor sommigen toch lastig te vinden, maar de eerste spelers waren zo gretig dat ze voor een dichte deur stonden...

E3 tegen E4

Moordrecht Jo11-3 - Moordrecht Jo11-4   1-2
In Engeland hebben ze de merseyside-derby en Duitsland de kohlenpot-derby, maar in Moordrecht stond vlak voor de winterstop de bekerwedstrijd tussen Moordrecht Jo11-3 (E3) en Moordrecht Jo11-4 (E4) op het programma. Een echte derby met alles erop en eraan.

groepsfoto JO11 5 2016 2017

In het begin van de seizoen ‘2016-2017’ was het even zoeken naar de jongens. Maar op het laatst hebben wij toch nog een éxtra jeugdteam kunnen formeren. En wat voor een team.

De trainer(s) en begeleiders hebben goed hun best gedaan om de jongens te motiveren voor elke wedstrijd. Dat het zijn vruchten heeft afgeworpen mag de laatste beker wedstrijd tegen DONK wel bewijzen. De wedstrijd wordt met 15 - 0 tegen DONK JO11-3 gewonnen, wat een ongekende uitslag mag heten.

regenboog

Omdat Donk op zaterdag 9 april geen team op de been kon krijgen, werd er uitgeweken naar deze woensdag avond. Helaas is Rayn nog geblesserd, maar hij was er vanavond wel bij om zijn teamgenoten aan te moedigen. Top Rayn! Na het gedonder en gebliksem liepen de jongens om 18.10 uur het veld op. Na een korte warming-up werd er om 18.23 uur onder een mooie regenboog afgetrapt.