Volg VV Moordrecht op Facebook!!

gevondenNa een voetbalzaterdag, raakt er wel eens wat kwijt en blijft er geregeld wel eens wat achter. Inmiddels is er weer een behoorlijke hoeveelheid sportkleding verzameld die in de kleedkamers, op het veld en in de kantine wordt achtergelaten. Ben je iets kwijt, vraag as. zaterdag in de kantine naar Bertus en kan je kijken of jouw kleidngstuk er bij zit. Wordt de kleding niet opgehaald, dan gaat het naar het goede doel.

EHBO en BHVEen ongeluk zit in een klein hoekje. En als er zich een ongeval voor doet, op of langs de voetbalvelden, is het fijn als er mensen aanwezig zijn die, indien nodig, eerste hulp kunnen verlenen. Wij willen daarom inventariseren wie er van onze leden (of ouders van leden) in het bezit is van een EHBO / BHV diploma. Geef je naam en 06-nummer (en je team) aan ons door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Na een aantal keer te hebben getraind zijn afgelopen zaterdag de meeste teams weer begonnen met de bekerwedstrijden. Wij wensen iedereen een heel sportief voetbalseizoen!! Film gemaakt en aangeboden door www.videoroom.nl.

Gezellige sportieve dames die zin hebben om 2x in de week mee te doen met voetbaltraining bij VV Moordrecht.