Volg VV Moordrecht op Facebook!!

Business Club V.V. Moordrecht is afgelopen zaterdag naar de wedstrijd Sparta - Heracles gegaan.

We zijn met een flink aantal leden van de businessclub V.V. Moordrecht naar Sparta in Rotterdam gegaan om daar van een
mooie wedstrijd te gaan genieten.

Het was goed om elkaar weer te zien en te spreken. Iets wat tussen het organiseren en zaken regelen binnen de club er nog weleens bij in schiet. Des te fijner was het om bij te kletsen en ondertussen te genieten van een gezellige wedstrijd. 

Lees meer: Business Club V.V.Moordrecht naar Sparta - Heracles

V.V.Moordrecht is met de basisscholen in gesprek voor het organiseren van kleutervoetbal. We willen stimuleren dat er zoveel mogelijk kinderen sporten en wij vinden dan natuurlijk dat voetbal het leukste is ;-). Wij hebben de kleutergroepen van alle basisscholen in Moordrecht aangeboden om een voetbalclinic te organiseren op een woensdagochtend.

Kun jij ons helpen?

Lees meer: Kleutervoetbal

Welk team speelt waar en wanneer hun toernooien;

Om een ieder inzage te geven in de huidige stand van zaken betreffende de toernooien die er dit voetbalseizoen gespeeld gaan worden hebben we een lijst per team gemaakt. Deze lijst is bijgewerkt tot 22 februari 2017 en zal voor sommige teams nog worden uitgebreid zodra daarover meer duidelijk is.

Die toernooien kunnen in ieder geval alvast in de agenda worden gezet!!    

De lijst per team is te vinden op "Toernooien 2017"

 

In de laatste week van de zomervakantie, net als vorig jaar, worden weer de Real Madrid voetbal clinics gehouden bij VVM. 

De Spaanse voetbalclub Real Madrid gaat in Nederland via haar stichting, Fundación Real Madrid, uitbreiden met voetbalscholen. De succesvolle voetbalschool biedt 5 dagen voetbal-camps aan op verschillende locaties in Nederland en België. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

Lees meer: Real Madrid komt weer met zijn voetbalschool naar V.V. Moordrecht