De Rabobank organiseert een jaarlijkse Sponsorfietstocht. Hiermee kunnen we geld inzamelen voor de vereniging.
Op zaterdag 1 juli aanstaande kunnen we op de fiets stappen met zijn allen!!!  Vraag zoveel mogelijk mensen mee om te fietsen, iedereen kan de vereniging steunen!!

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht

Op zaterdag 1 juli vindt voor de eerste maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas. Steun onze vereniging en fiets ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen.

Meefietsen = geld verdienen!

Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5,00 (voor de route van 15 km)  € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden

Het fijnst vinden we het als je je snel aanmeldt via het aanmeldformulier hieronder !  Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt. Bij IJsselvogels hangt een intekenlijst waarop je je tevens kunt aanmelden.

Aanmelden sponsorfietstocht

Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank € 5,00 (voor de route van 15 km), € 10,00 (voor de route van 30 km) of € 20,00 (voor de route van 60 km) in onze clubkas.
Ongeldige invoer

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie.
De website is te bereiken via https://www.rabobank.nl/lokale-bank/gouwestreek/sponsoring/

fietstocht3