De evenementen commissie heeft niet stil gezeten!!
Evenementen worden bij VVM door de evenementencommissie georganiseerd. Als je iets wilt organiseren neem dan contact met hen op, zij willen jullie verder helpen met de organisatie. De evenementencommissie bestaat uit: Cor de Rek, Leroy Blinken, Eric Alsem, Tamara Quist en Karin Dol. Kijk verder voor de komende evenementen.

Businessclub Voetbal Vereniging Moordrecht biedt op dinsdag 7 november de unieke kans voor een social media clinic voor jou en je bedrijf.
Dit voor een scherp tarief waarmee je ook nog een bijdrage kunt leveren aan de jeugdkampen.
De kosten van de clinic zijn €199,-  waarvan €99,- als sponsoring naar de vereniging gaat.
Let op!! Er is plaats voor 14 deelnemers. Vol=vol   Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op vrijdagavond 10 november wordt de VTON voetbalmethode geïntroduceerd bij VV Moordrecht. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen.

Aankomende vrijdag 6 oktober staat er weer Kienen op de agenda !!
Om 20.00 u start de ontspanningscommissie met een avondje kienen.

Wie heeft er zin in een gezellige avond?

Ook de volgende data zijn bekend, reserveer alvast in je agenda:

• Vrijdag 8 december Kienen
  • Vrijdag 22 december Koppelkaarten  (Jokeren en Klaverjassen)