Op vrijdagavond 10 november wordt de VTON voetbalmethode geïntroduceerd bij VV Moordrecht. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen.

Businessclub Voetbal Vereniging Moordrecht biedt op dinsdag 7 november de unieke kans voor een social media clinic voor jou en je bedrijf.
Dit voor een scherp tarief waarmee je ook nog een bijdrage kunt leveren aan de jeugdkampen.
De kosten van de clinic zijn €199,-  waarvan €99,- als sponsoring naar de vereniging gaat.
Let op!! Er is plaats voor 14 deelnemers. Vol=vol   Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aankomende vrijdag 6 oktober staat er weer Kienen op de agenda !!
Om 20.00 u start de ontspanningscommissie met een avondje kienen.

Wie heeft er zin in een gezellige avond?

Ook de volgende data zijn bekend, reserveer alvast in je agenda:

• Vrijdag 8 december Kienen
  • Vrijdag 22 december Koppelkaarten  (Jokeren en Klaverjassen)

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Onze doelen dit jaar zijn het mede mogelijk maken van de pupillennacht en Amelandland reizen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze jeugdclubkas!

Club Collect

Beste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde administratieve zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect.

Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

Voor de JO15-2 en JO15-3 zijn momenteel nog geen trainers beschikbaar! Dit betekent helaas dat deze spelers vooralsnog niet kunnen trainen.
Bij deze de oproep aan ouders en andere vrijwilligers om je aan te melden als trainer voor een van deze 2 elftallen.

Het hoeft niet zo te zijn dat je alle trainingen geheel voor eigen rekening neemt, maar er kan uiteraard ook een roulatie systeem opgezet worden zodat je wat beperkter inzetbaar bent.