Beste leden, ouders/verzorgers,

Je zult wel denken... weer zo'n oproep voor vrijwilligers.
Dat klopt inderdaad, maar neem even de moeite dit artikel te lezen.

VV Moordrecht is een vereniging die voor het grootste gedeelte wordt gerund door vrijwilligers. Het runnen van een voetbalclub is een immense taak; financieel beheer, algemene organisatie en coördinatie, voetbaltechnische zaken, wedstrijd coördinatie, dagelijkse zaken, inkoop, teambegeleiding, trainingen, etc, etc.

Vrijwel al deze taken worden uitgevoerd door vrijwilligers.

Beste leden, ouders, verzorgers en alle anderen die VV Moordrecht een warm hart toedragen. Door het schrijven van dit stukje willen we, aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen, als club u er nog eens op wijzen hoe belangrijk vrijwilligers voor ons zijn.

In feite vragen wij u als belanghebbende om de omstandigheden rondom de sportieve activiteiten van uw eigen zoon of dochter zo aangenaam mogelijk te maken. Vele handen maken immers licht werk!