Maandag 11 december 2017 om 20.00 u vindt de algemene ledenvergadering in het clubgebouw van VV Moordrecht plaats.

Alle leden zijn welkom om de algemene ledenvergadering bij te wonen en hun stem uit te brengen. Zie onderstaand de agenda.

De vakantie zit er alweer op en langzamerhand komen alle teams in beweging ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Iedereen heeft er weer zin in! En het zal anders zijn dan andere jaren.

Zo starten we, sinds het bestaan van onze vereniging, dit seizoen met het selectieteam van de senioren op zaterdag. Ik hoop dan ook dat veel jeugdspelers, en ouders, na hun eigen wedstrijd naar de thuiswedstrijd van de “grote mannen” komen kijken.

Maandagavond 13 maart is tijdens de informatieve ledenvergadering door het bestuur de overstap voor de selectie naar zaterdagcompetie medegedeeld en toegelicht.

Zoals begin dit jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie is medegedeeld is het bestuur zich gaan beraden over de toekomst van het selectievoetbal.

Er is gesproken met alle seniorenteams en met een groot aantal spelers.