Volg VV Moordrecht op Facebook!!

Aanmeldingsformulier / Lid worden

Lid worden van Voetbal Vereniging Moordrecht
Ondergetekende geeft zich op als lid van Voetbal Vereniging Moordrecht (VVM)
Naam(*)
Please type your full name.

Roepnaam(*)
Ongeldige invoer

Geslacht (jongen/M of meisje/V)(*)
Ongeldige invoer

Straat en huisnummer(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Woonplaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Mobiele nummer(*)
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Invalid email address.

Nationaliteit(*)
Ongeldige invoer

Geboorte datum(*)
--Ongeldige invoer

Samen met alle betrokkenen, spelers, ouders en leiders willen wij ons inzetten voor een sportieve en gezellige voetbalvereniging, waar iedereen zich thuis voelt en waar we elkaar met respect bejegenen en bezig zijn om de club vooruit te brengen. De gedragsregels zijn vastgelegd in de "Gedragscode Sportiviteit & Respect". (lees de gedragscode onder Waarden en Normen, zie de oranje button aan de linkerzijde) Indien men niet akkoord gaat met deze gedragscode, zal men niet mogen spelen. De "Gedragscode Sportiviteit & Respect" wordt als bijlage met de bevestiging van deze aanmelding meegezonden.
Gedragscode Sportiviteit en Respect(*)
Ongeldige invoer

In het kader van bovengenoemde gedragsregels draag ik, of ik als ouder/verzorger, graag mij steentje bij en zal ik mij inzetten voor de vereniging door vrijwilligers taken uit te voeren. (kijk voor diverse vrijwilligerstaken onder de oranje button "vrijwilligersbijdrage" aan de linkerzijde) Indien u niet in staat bent om taken uit te voeren, dient u de solidariteitsbijdrage van € 80,00 per seizoen te betalen. Maak hieronder de keuze.
Verklaring vrijwilligerswerk(*)
Ongeldige invoer

Betaling van de contributie vindt plaats door vooruitbetaling van tenminste 3 maanden en in ieder geval tot einde van het lopend boekkjaar (30 juni). Bij een betalingsachterstand is men niet meer speelgerechtigd. Het seizoen loop van 1 juli tot 30 juni. Vanaf de JO13 (voorheen D-pupillen) is een pasfoto vereist en vanaf 16 jaar een kopie van het legitimatiebewijs.
Contributiebetaling per(*)
Ongeldige invoer

Bankrekeningnummer (IBAN)(*)
Ongeldige invoer

Tenaamstelling bankrekening (*)
Ongeldige invoer

Akkoord automatische afschrijving(*)

Ongeldige invoer